fbpx

Vertrouw je huishouden toe aan een vlinder van Itzu Home

Ben je op zoek naar een professionele en kwalitatieve hulp voor je huishouden? Itzu Home is dé partner die ervoor zorgt dat jouw huishouden op wieltjes loopt.

 

Itzu Home is sinds 2006 actief in de sector van de dienstencheques en je kan bij ons terecht voor volgende taken:

 • ITZU-PIJLTJE4-01 schoonmaken
 • ITZU-PIJLTJE4-01 wassen en strijken
 • ITZU-PIJLTJE4-01 kleine verstelwerken
 • ITZU-PIJLTJE4-01 maaltijdbereiding
 • ITZU-PIJLTJE4-01 boodschappen

Hulp in huis met voordelige dienstencheques

Voor Itzu Home is het belangrijk dat je kan thuiskomen in een proper en verzorgd huis. Het is immers niet evident om een ideale work-life balance te vinden in jouw drukke leven. Door de huishoudelijke taken toe te vertrouwen aan Itzu Home kan je meer genieten van de leuke dingen van het leven en #KwaliTijd kopen.

 

Bovendien is beroep doen op een huishoudhulp van Itzu Home goedkoop, want je betaalt slechts €9 per uur voor een opgeleide, bekwame en verzekerde huishoudhulp. Daarnaast geniet je nog van een fiscaal voordeel (bedrag is afhankelijk van in welk gewest je woont).

It's we care about

Met Itzu Home geniet je van extra KwaliTijd. Dankzij onze goede service en de expertise van onze voortdurend bijgeschoolde huishoudhulpen komt er voor jou meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven.

 • Dicht bij jou
  Er staat altijd iemand van Itzu Home klaar om jouw vragen te beantwoorden op een persoonlijke en warme manier. Het vlindereffect stopt niet wanneer je huishoudhulp je woning verlaat.
 • We believe in people & planet
  Itzu Home omarmt diversiteit en kijkt enkel naar de sterktes en talenten van mensen. Bovendien trekken we ons respect en onze waardering voor onze klanten en huishoudhulpen door naar de samenleving in haar geheel.
 • ITZU groep
  Itzu Home maakt deel uit van de sterke en stabiele ITZU dienstengroep. Net zoals alle deelbedrijven binnen deze groep werken wij dagelijks aan onze magische mix van dynamiek, expertise en professionaliteit, met een continu streven naar klantentevredenheid.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Krijg je graag persoonlijk wat bijkomende uitleg
over jouw Itzu Home huishoudhulp?